Ramen en deuren die de warmte binnen houden en de koude buiten

svermova school

Een samengaan van duurzaamheid, design en comfort

Ondanks de alsmaar verstrengende eisen inzake het E-peil en de inzet van de bouwsector, blijft de energieproblematiek een heet hangijzer. En terecht, want tot op vandaag ontsnapt nog altijd 15 tot 20 procent warmte uit gebouwen langs ramen en/of deuren. Die verspilling leidt tot een onnodig hoge energiefactuur.

Het positieve nieuws is dat ook bij het bouwen en/of verbouwen van scholen meer en meer aandacht wordt besteed aan het toepassen van duurzame systemen, waarbij rekening gehouden wordt met alle aspecten van design en comfort. Ook de isolerende performantie en de mogelijkheid tot luchtdichte inbouw staan centraal.

Linktrusion technologie

Zich baserend op de kernwaarden ‘Innovatie’, ‘Ecologie’ en ‘Design’ en haar slogan ‘Bouwen aan een duurzame (t)huis’, heeft Deceuninck recent haar unieke Linktrusion technologie gelanceerd.

Linktrusion is een unieke revolutionaire technologie die afstapt van het toepassen van gegalvaniseerd staal als standaardversterking in de profielen. De Deceuninck Zendow#neo serie is het eerste raam- en deursysteem waarin deze technologie wordt toegepast. Bij deze nieuwe reeks bestaat zowel het kader als de vleugelversterking uit een kern van schuim van gerecycleerde pvc en staaldraad en/of continue structurele glasvezels die mee in het profiel geëxtrudeerd worden. Het onmiddellijke resultaat is een betere warmte-isolatie. Zelfs de basisuitvoering van het Deceuninck Zendow#neo raam- en deursysteem haalt met hoogrendementsbeglazing gemakkelijk 1,2 W/m²K. Met de Zendow#neo Premium-oplossing zijn zelfs waarden tot 0,65 W/m²K mogelijk.
In combinatie met het gloednieuwe pre-kader, specifiek ontwikkeld voor het luchtdicht inbouwen, biedt Deceuninck u meer dan ooit totaaloplossingen die een schitterende energiescore en een groot comfort garanderen. Laat u gerust inspireren door onze vele innovaties.

Meer info over de unieke Linktrusion technologie >

Meer info betreffende onze aanpak circulair bouwen >

Wenst u een bezoek, aarzel zeker niet ons te contacteren >

 

svermova school
pecky svermova
pecky svermova deceuninck
pecky svermova deceuninck
Inspiratie
Deceuninck

B2Build Academy verenigt het volledige bouwteam. Want discipline-overschrijdend denken is de beste garantie voor toekomstgerichte oplossingen. B2Build Academy biedt kennis en inspiratie, trends en evoluties.

Onze partners

logo airmaster
logo knauf
logo sigma coatings
logo dox interieur concepten
“HAHBO”
logo Lab9
Proxyfields
2tec2
Etap Lighting
Proludic
eSave

Wenst u ook contact met het bouwteam in zijn meest brede invulling? Wenst u ook kennisdeling tussen niet-concurrentiële partners? Wenst u ook in contact te komen met sectoriële netwerken? Schoolbouwformule heeft ook een up-to-date database rond de bouwgerelateerde doelgroep. Daarenboven komt u ook in contact met sectorgebonden wetenschappers en kenniswerkers.

Sluit gratis aan bij B2Build Academy en geniet van deze voordelen

  • Toegang tot kennis: seminaries, workshops
  • Toegang tot nieuwe contacten uit het netwerk
  • Toegang tot gerichte events
  • Gratis documentatie- en informatie-aanvragen